
>
Технологічні передумови виробництва гарячих соусів для других страв [Текст] / О. М. Янушкевич, Н. Г. Гринченко, Р. П. Никифоров, О. О. Гринченко //
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 56-58.
Додаткові точки доступу:
Янушкевич, О. М.
Гринченко, Наталя Геннадіївна
Никифоров, Р. П.
Гринченко, Ольга Олексіївна
Додаткові точки доступу:
Янушкевич, О. М.
Гринченко, Наталя Геннадіївна
Никифоров, Р. П.
Гринченко, Ольга Олексіївна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|