>
Вивчення антибактеріальних властивостей заморожених ароматичних смакових добавок із часнику, отриманих за допомогою кріогенного подрібнення [Текст] / Р. Ю. Павлюк, О. О. Юр'єва, Т. І. Пруднікова, В. А. Афанасьєва //
Збірник наук. пр. Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса : ОНАХТ, 2005.
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Р. Ю.
Юр'єва, Ольга Олексіївна
Пруднікова, Т. І.
Афанасьєва, В. А.
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Р. Ю.
Юр'єва, Ольга Олексіївна
Пруднікова, Т. І.
Афанасьєва, В. А.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|