
>
Якість, безпечність і конкурентоспроможність напівфабрикатів м’ясних посічених заморожених з використанням композицій кріостабілізуючої дії [Текст] : монографія. Ч. 3 / М. О. Янчева, О. О. Гринченко, В. А. Гросул, О. Б. Дроменко, Т. С. Желєва. - Харків : ХДУХТ, 2019. - 113 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Янчева, Марина Олександрівна
Гринченко, Ольга Олексіївна
Гросул, Вікторія Анатоліївна
Дроменко, Олена Борисівна
Желєва, Тетяна Сергіївна
Додаткові точки доступу:
Янчева, Марина Олександрівна
Гринченко, Ольга Олексіївна
Гросул, Вікторія Анатоліївна
Дроменко, Олена Борисівна
Желєва, Тетяна Сергіївна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|