
>
Devising Manufacturing Techniques for Making Culinary Meals Using Vegetable Concentrates [Electronic resource] / V. Mikhaylov, O. A. Mayak, A. O. Shevchenko, S. Prasol //
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2020. - Vol. 6. - С. 45 - 51.. - DOI 10.15587/1729-4061.2020.218482.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Mikhaylov, Valery
Mayak, Olga
Shevchenko, Andrey
Prasol, Svitlana
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Mikhaylov, Valery
Mayak, Olga
Shevchenko, Andrey
Prasol, Svitlana
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |