
>
До питання оптимізації параметрів процесу збивання солодких збивних страв [Текст] / О. О. Васильєва, Д. О. Торяник, В. А. Гніцевич, А. Д. Гладка //
Обладнання та технології харч. вир-в : збірник наук. пр. - Донецьк : ДонДУЕТ, 2005. - Вип. 13, Т. 2. - С. 282-286.
Додаткові точки доступу:
Васильєва, О. О.
Торяник, Дмитро Олександрович
Гніцевич, В. А.
Гладка, А. Д.
Додаткові точки доступу:
Васильєва, О. О.
Торяник, Дмитро Олександрович
Гніцевич, В. А.
Гладка, А. Д.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|