
>
Вимоги до харчових добавок дозволених для використання для виробництва органічних продуктів [Текст] / Л. В. Бусол, І. Л. Цивірко, Н. П. Головко, І. В. Яценко, В. М. Кириченко //
Органічне агровиробництво: освіта і наука : збірник тез Всеукр. наук.-практ. конф., м. Київ. - Київ : Агроосвіта, 2018. - С. 198-200.
Додаткові точки доступу:
Бусол, Леся Володимирівна
Цивірко, Інна Леонідівна
Головко, Н. П.
Яценко, Іван Володимирович
Кириченко, В. М.
Додаткові точки доступу:
Бусол, Леся Володимирівна
Цивірко, Інна Леонідівна
Головко, Н. П.
Яценко, Іван Володимирович
Кириченко, В. М.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|