>
Інноваційні технології у створенні соусів-дресингів для оздоровчого харчування з використанням сколотин та наноструктурованого пюре із пряних овочів [Текст] / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, Ю. Г. Наконечна, А. В. Хоменко, О. С. Архіпов, К. В. Кострова //
Новітні технології оздоровчих продуктів харчування ХХІ століття : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 21 жовт. 2010 р. - Харків : ХДУХТ, 2010. - С. 15-16.
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Р. Ю.
Погарська, Вікторія Вадимівна
Наконечна, Ю. Г.
Хоменко, А. В.
Архіпов, О. С.
Кострова, К. В.
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Р. Ю.
Погарська, Вікторія Вадимівна
Наконечна, Ю. Г.
Хоменко, А. В.
Архіпов, О. С.
Кострова, К. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|