
>
Крюкова, М. С.Щодо використання жмиху зародків кукурудзи в технології пшеничного хліба [Текст] / М. С. Крюкова, наук. керівник С. Г. Олійник //
Крюкова, М. С.
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., молодих учених і студентів, 26 берез. 2014 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2014. - Ч. 1. - С. 68.
Додаткові точки доступу:
Лисюк, Г. М.
Олійник, Світлана Георгіївна
Додаткові точки доступу:
Лисюк, Г. М.
Олійник, Світлана Георгіївна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|