
>
Дослідження споживчих властивостей пельменів та підвищення якості тіста для їх виробництва [Текст] / М. І. Погожих, Г. І. Дюкарева, В. О. Акмен, Н. І. Яковлева //
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2008. - С. 247-251.
Додаткові точки доступу:
Погожих, Микола Іванович
Дюкарева, Г. І.
Акмен, Вікторія Олександрівна
Яковлева, Н. І.
Додаткові точки доступу:
Погожих, Микола Іванович
Дюкарева, Г. І.
Акмен, Вікторія Олександрівна
Яковлева, Н. І.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|