
>
Prospects for the use of chufa flour to increase the nutritional value of wheat bread [Text] / S. Oliinyk, G. Stepankova, S. Nedviha, L. Anpilohova //
Proceedings of the 3rd International Electronic Conference on Foods: Food, Microbiome, and Health - A Celebration of the 10th Anniversary of Foods' Impact on Our Wellbeing : 1–15 October, 2022. - Basel : MDPI, 2022.
Додаткові точки доступу:
Oliinyk, Svitlana
Stepankova, Galyna
Nedviha, S.
Anpilohova, L.
Додаткові точки доступу:
Oliinyk, Svitlana
Stepankova, Galyna
Nedviha, S.
Anpilohova, L.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|