
>
Технологія галузі [Текст] : метод. вказівки до виконання курс. роботи здобувачам першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти спец. 181 Харчові технології освіт. програми Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів / уклад.: О. Г. Шидакова-Каменюка [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2024. - 30 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна\уклад.\
Самохвалова, Ольга Володимирівна\уклад.\
Олійник, Світлана Георгіївна\уклад.\
Болховітіна, Олена Іванівна\уклад.\
Додаткові точки доступу:
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна\уклад.\
Самохвалова, Ольга Володимирівна\уклад.\
Олійник, Світлана Георгіївна\уклад.\
Болховітіна, Олена Іванівна\уклад.\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозиторій |