
>
Організація ресторанного господарства [Текст] : метод. вказівки до виконання курс. роботи з дисципліни для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. (заоч.) форми здобуття освіти спец. 241 Готельно-ресторанна справа / авт.-уклад.: К. В. Калєнік [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2024. - 35 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Калєнік, Ксенія Володимирівна\авт.-уклад.\
Пенкіна, Наталя Михайлівна\авт.-уклад.\
Скриннік, Вікторія Ігорівна\авт.-уклад.\
Кирилюк, О. М.\авт.-уклад.\
Додаткові точки доступу:
Калєнік, Ксенія Володимирівна\авт.-уклад.\
Пенкіна, Наталя Михайлівна\авт.-уклад.\
Скриннік, Вікторія Ігорівна\авт.-уклад.\
Кирилюк, О. М.\авт.-уклад.\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|