
>
Колесник, М. А.Удосконалення технології ковбасок-гриль [Текст] / М. А. Колесник ; наук. керівник М. Л. Серік //
Колесник, М. А.
Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, Держ. біотехнол. ун-т, 7 листоп. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 52.
Додаткові точки доступу:
Серік, Максим Леонідович\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Серік, Максим Леонідович\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|