>
Черевко, Александр Иванович.Реклама соевого соуса, полученного в процессе ферментативного превращения компонентов сои [Текст] / А. И. Черевко, Л. А. Чуйко, Л. М. Попов //
Черевко, Александр Иванович.
Актуальні проблеми розвитку реклами в Україні : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. - Харків : Студцентр, 2004.
Додаткові точки доступу:
Чуйко, Л. А.
Попов, Л. М.
Додаткові точки доступу:
Чуйко, Л. А.
Попов, Л. М.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|