
>
Проектування підприємств галузі [Текст] : метод. вказівки та тематика курс. робіт з дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології СВО бакалавр ден. та заоч. форм навчання / уклад.: Н. В. Чорна [та ін.]. - Харків : ХДУХТ, 2017. - 23 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Чорна, Ніна Вікторівна\уклад.\
Нагорний, Олександр Юрійович\уклад.\
Андрєєва, Світлана Сергіївна\уклад.\
Діхтярь, Альона Миколаївна\уклад.\
Додаткові точки доступу:
Чорна, Ніна Вікторівна\уклад.\
Нагорний, Олександр Юрійович\уклад.\
Андрєєва, Світлана Сергіївна\уклад.\
Діхтярь, Альона Миколаївна\уклад.\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|