
>
Технологічні основи безпеки харчових продуктів [Текст] : метод. вказівки до виконання практ. робіт для студентів за спец. 7.091711, 8.091711 Технологія харчування / уклад.: Н. В. Федак, Т. В. Трощій, О. Ю. Рябець. - Харків : ХДУХТ, 2009. - 27 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Федак, Наталя Василівна\уклад.\
Трощій, Т. В.\уклад.\
Рябець, О. Ю.\уклад.\
Додаткові точки доступу:
Федак, Наталя Василівна\уклад.\
Трощій, Т. В.\уклад.\
Рябець, О. Ю.\уклад.\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|