>
Кобцева, Р. Р.Вплив харчових добавок на якість м’ясних продуктів [Текст] / Р. Р. Кобцева, наук. керівник Г. Л. Лисенко //
Кобцева, Р. Р.
Сучасні аспекти та перспективні напрямки розвитку науки : матеріали IV Міжнар. студент. наук. конф., м. Ужгород, 9 груд. 2022 р. - Вінниця : ГО «Європ. наук. платформа», 2022. - С. 147-149.
Додаткові точки доступу:
Лисенко, Ганна Леонідівна
Додаткові точки доступу:
Лисенко, Ганна Леонідівна
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|