
>
637.523.7(072)
Б 90
Будова і принцип дії обладнання для наповнення ковбасних оболонок фаршем [Текст] : метод. вказівки до виконання практ. заняття з дисципліни Технологічне обладнання переробних і харчових виробництв, для студентів стаціонару та заоч. форми навчання / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: П. В. Гурський [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2018. - 26 с. : мал., табл. - Бібліогр.: с. 23
Ключові слова: пневматичний шприц -- пневматический шприц -- гідравлічний шприц -- гидравлический шприц -- гшу-2 -- дозування фаршу -- дозирование фарша -- е8-фна-01 -- наповнення фаршем -- наполнение фаршем --
Додаткові точки доступу:
Гурський, Петро Васильович\авт.-уклад.\
Богомолов, Олексій Васильович\авт.-уклад.\
Денисенко, Сергій Анатолійович\авт.-уклад.\
Іващенко, Сергій Григорович\авт.-уклад.\
Токолов, Юрій Іванович\авт.-уклад.\
Шерстюк, Валерій Сергійович\авт.-уклад.\
Заїка, Володимир Петрович\авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Б 90
УДК | |
637.523.7(072) |
Ключові слова: пневматичний шприц -- пневматический шприц -- гідравлічний шприц -- гидравлический шприц -- гшу-2 -- дозування фаршу -- дозирование фарша -- е8-фна-01 -- наповнення фаршем -- наполнение фаршем --
Додаткові точки доступу:
Гурський, Петро Васильович\авт.-уклад.\
Богомолов, Олексій Васильович\авт.-уклад.\
Денисенко, Сергій Анатолійович\авт.-уклад.\
Іващенко, Сергій Григорович\авт.-уклад.\
Токолов, Юрій Іванович\авт.-уклад.\
Шерстюк, Валерій Сергійович\авт.-уклад.\
Заїка, Володимир Петрович\авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|---|---|---|---|
1 | 33 | Галузеве машинобудування (133) | Технологічне обладнання переробних та харчових виробництв | 7 |
2 | 33 | Галузеве машинобудування (133) | Технологічне обладнання переробних та харчових виробництв | 8 |
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | //PAZK//UCHEBNIKI//38101.pdf |