>
Інновації та оцінка їх ефективності в технології напівфабрикатів м'ясних реструктурованих [Текст] / М. О. Янчева, О. Б. Дроменко, Ю. Ю. Антоненко, А. Т. Інжиянц //
Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті : матеріали XIX Міжнар. форуму молоді, Держ. біотехнол. ун-т, 6-7 квіт. 2023 р. - Харків : ООО «ПромАрт», 2023. - С. 93.
Додаткові точки доступу:
Янчева, Марина Олександрівна
Дроменко, Олена Борисівна
Антоненко, Ю. Ю.
Інжиянц, А. Т.
Додаткові точки доступу:
Янчева, Марина Олександрівна
Дроменко, Олена Борисівна
Антоненко, Ю. Ю.
Інжиянц, А. Т.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|