
>
Determination of total antioxidant capacity in marmalade and marshmallow [Electronic resource] / S. Gubskyi, M. Artamonova, N. Shmatchenko, I. Piliugina, O. Aksonova //
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2016. - Vol. 4, Issue 11 (82). - P. 43-50. - DOI 10.15587/1729-4061.2016.73546.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Gubskyi, Sergii
Artamonova, Maiia
Shmatchenko, Natalia
Piliugina, Inna
Aksonova, Olena
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Gubskyi, Sergii
Artamonova, Maiia
Shmatchenko, Natalia
Piliugina, Inna
Aksonova, Olena
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | |
2 | Електронний ресурс |