>
Сучасні технології, виклики та перспективи створення аналогів м’ясних продуктів [Текст] / В. А. Стасенко, Н. Г. Гринченко, М. О. Янчева, В. О. Крилов //
Прогресивні техніка та технології харч. вир-в ресторан. госп-ва і торгівлі : збірник наук. пр. Держ. біотехнол. ун-ту. - Харків : ДБТУ, 2025. - Вип. 1 (37). - С. 61-75.
Додаткові точки доступу:
Стасенко, В. А.
Гринченко, Наталя Геннадіївна
Янчева, Марина Олександрівна
Крилов, В. О.
Додаткові точки доступу:
Стасенко, В. А.
Гринченко, Наталя Геннадіївна
Янчева, Марина Олександрівна
Крилов, В. О.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|