>
Пічугіна, Т. С.Кадровий потенціал та його формування на підприємствах ресторанного господарства [Текст] / Т. С. Пічугіна, О. П. Ткаченко //
Пічугіна, Т. С.
Управління економічним потенціалом підприємства : тези доп. ІІ Всеукр. міжвуз. наук.-практ. конф., Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 21-22 жовт. 2010 р. - Харків : ХДУХТ, 2010. - С. 179-180.
Додаткові точки доступу:
Ткаченко, Ольга Петрівна
Додаткові точки доступу:
Ткаченко, Ольга Петрівна
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|