
>
Самохвалова, Ольга Володимирівна.Використання полісахаридів мікробного походження для структурування тістових систем [Текст] / О. В. Самохвалова, К. Р. Касабова //
Самохвалова, Ольга Володимирівна.
Scientific Letters of Academic Society of Michal Baludansky. - Kosice, 2017. - Vol. 5, No. 4. - P. 107-112.
Додаткові точки доступу:
Касабова, Катерина Рубенівна
Додаткові точки доступу:
Касабова, Катерина Рубенівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|