
>
Исследование изменений основных показателей качества продукта творожного в процессе хранения [Текст] / П. В. Гурский, Д. О. Бидюк, Л. З. Шильман, Ф. В. Перцевой //
Технология здорового питания : материалы VIII Междунар. науч.-практ. конф. - Саратов : Буква, 2014. - С. 38-43..
Додаткові точки доступу:
Гурский, Петр Васильевич
Бидюк, Д. О.
Шильман, Л. З.
Перцевой, Федор Всеволодович (26.01)
Додаткові точки доступу:
Гурский, Петр Васильевич
Бидюк, Д. О.
Шильман, Л. З.
Перцевой, Федор Всеволодович (26.01)
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|