
>
Розроблення технологічного процесу виробництва м’ясних посічених напівфабрикатів за умов ІЧ-нагрівання в газовому середовищі [Текст] / В. М. Михайлов, І. Г. Бабанов, О. І. Бабанова, І. В. Бабкіна, А. О. Шевченко //
Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : програма та тези матеріалів VІІІ Міжнар. наук.-техн. конф., м. Київ, 5-6 листоп. 2019 р. - Київ : НУХТ, 2019. - С. 205-206.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Бабанов, І. Г.
Бабанова, О. І.
Бабкіна, І. В.
Шевченко, Андрій Олександрович
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Бабанов, І. Г.
Бабанова, О. І.
Бабкіна, І. В.
Шевченко, Андрій Олександрович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|