
>
Богодиця, О. О.Дослідження теплофізичних характеристик м’язової та жирової тканин свинини під час заморожування–розморожування [Текст] / О. О. Богодиця, В. С. Калініна ; наук. керівник О. Б. Дроменко //
Богодиця, О. О.
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти, м. Харків, 8 квіт. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 44.
Додаткові точки доступу:
Калініна, В. С.
Дроменко, Олена Борисівна\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Калініна, В. С.
Дроменко, Олена Борисівна\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|