
>
Махортова, Н. В.Удосконалення копчених виробів із м’яса птиці [Текст] / Н. В. Махортова, Д. В. Тихонова ; наук. керівник В. А. Большакова //
Махортова, Н. В.
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 59.
Додаткові точки доступу:
Тихонова, Д. В.
Большакова, Вікторія Анатоліївна\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Тихонова, Д. В.
Большакова, Вікторія Анатоліївна\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|