
>
Grosul, Viktoria.Methodological tools for assessment of innovative activity level of restaurant business enterprises [Electronic resource] / V. Grosul, S. Zubkov, T. P. Ivanova //
Grosul, Viktoria.
Marketing and management of innovations. - 2018. - Vol. 1. - С. 284-294.. - DOI 10.21272/mmi.2018.1-21.
Рубрики:
Web of Science
Додаткові точки доступу:
Zubkov, Serhii
Ivanova, T. P.
,
Переход по DOI
Рубрики:
Web of Science
Додаткові точки доступу:
Zubkov, Serhii
Ivanova, T. P.
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |