>
Теплове обладнання підприємств харчових виробництв [Текст] : метод. вказівки до практ. робіт для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання за спец. 133 Галузеве машинобудування. Ч. 2. Обладнання за видами виробництв / авт.-уклад.: А. О. Шевченко, О. А. Маяк, С. В. Прасол. - Харків : ДБТУ, 2025. - 47 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Шевченко, Андрій Олександрович\авт.-уклад.\
Маяк, Ольга Анатоліївна\авт.-уклад.\
Прасол, Світлана Володимирівна\авт.-уклад.\
Додаткові точки доступу:
Шевченко, Андрій Олександрович\авт.-уклад.\
Маяк, Ольга Анатоліївна\авт.-уклад.\
Прасол, Світлана Володимирівна\авт.-уклад.\
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|