
>
Study of the foaming properties of gelatin with solubilized substances for the production of marshmallows [Electronic resource] / I. S. Piliugina, M. V. Artamonova, N. Murlykina, Olena Shydakova-Kameniuka //
Journal of Food Science and Technology-Ukraine. - 2019. - Vol. 13, Issue 1. - С. 90-97.. - . - DOI 10.15673/fst.v13i1.1335.
Рубрики:
Web of Science
Додаткові точки доступу:
Piliugina, Inna
Artamonova, Maiia
Murlykina, Natalia
Shydakova-Kameniuka, Olena
,
Переход по DOI
Рубрики:
Web of Science
Додаткові точки доступу:
Piliugina, Inna
Artamonova, Maiia
Murlykina, Natalia
Shydakova-Kameniuka, Olena
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |