
>
Одарченко, Андрей Николаевич.Товароведные свойства булочных изделий при размораживании тестовых заготовок в поле СВЧ [Текст] / А. Н. Одарченко, Д. Н. Одарченко, В. Ю. Балым //
Одарченко, Андрей Николаевич.
Зернові продукти і комбікорми. - 2010. - № 3. - С. 15-18.
Додаткові точки доступу:
Одарченко, Дмитрий Николаевич
Балым, В. Ю.
Додаткові точки доступу:
Одарченко, Дмитрий Николаевич
Балым, В. Ю.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|