
>
006.83(075.8)
П 63
Постнова, Ольга Миколаївна.Стандартизація і сертифікація харчових продуктів [Текст] : навч.-метод. посіб. для виконання практ. робіт / О. М. Постнова, І. М. Фоміна ; Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, ННІ перероб. і харч. вир-в ; Каф. технологій перероб. і харч. вир-в. - Харків : ХНТУСГ, 2019. - 110 с. : рис.
Ключові слова: харчові продукти -- пищевые продукты -- нормативні документи -- нормативные документы --
Додаткові точки доступу:
Фоміна, Ірина Миколаївна
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка. ННІ перероб. і харч. вир-в ; Каф. технологій перероб. і харч. вир-в
П 63
Постнова, Ольга Миколаївна.
УДК | |
006.83+006.063]:[604:664]](075.8) |
Ключові слова: харчові продукти -- пищевые продукты -- нормативні документи -- нормативные документы --
Додаткові точки доступу:
Фоміна, Ірина Миколаївна
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка. ННІ перероб. і харч. вир-в ; Каф. технологій перероб. і харч. вир-в
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | 364085 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|---|---|---|---|
1 | 33 | Харчові технології (181) | Стандартизація і сертифікація харчових продуктів | 5 |
2 | 33 | Харчові технології (181) | Стандартизація і сертифікація харчових продуктів | 5 |
3 | 33 | Харчові технології (181) | Стандартизація і сертифікація харчових продуктів | 5 |
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | /pazk/uchebniki/stand_specnik.pdf |