>
Dmytrevskyi, Dmytro.Perspective equipment for improving the peeling process of root crops [Text] / D. Dmytrevskyi, V. Chervonyi //
Dmytrevskyi, Dmytro.
Актуальные проблемы и современные технологии производства продуктов питания : материалы Междунар. науч.-практ. конф., г. Кутаиси, Гос. ун-т Акакия Церетели, 20-21 февр. 2020 г. - Кутаиси, 2020. - С. 245-248.
Додаткові точки доступу:
Chervonyi, V.
Додаткові точки доступу:
Chervonyi, V.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|