>
Изучение влияния технологических факторов на прочность гелей каррагинана в технологии десертной молочной продукции [Текст] / А. Б. Горальчук, А. А. Сабадош, Т. В. Трощий, О. Ю. Рябец //
Технология и продукты здорового питания : материалы IV Междунар. науч.-практ. конф. - Саратов : Саратов. гос. ун-т им. Н. И. Вавилова, 2010. - С. 51-54.
Додаткові точки доступу:
Горальчук, А. Б.
Сабадош, А. А.
Трощий, Т. В.
Рябец, О. Ю.
Додаткові точки доступу:
Горальчук, А. Б.
Сабадош, А. А.
Трощий, Т. В.
Рябец, О. Ю.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|