
>
Andreeva, Svetlana.The study of thermodynamic properties of physical modification starches in the production of sauces sweet [Electronic resource] / S. Andreeva, M. Kolesnikova //
Andreeva, Svetlana.
Journal of Food Science and Technology-Ukraine. - 2017. - Vol. 11, Issue 2. - P. 26-31. - DOI 10.15673/fst.v11i2.510.
Рубрики:
Web of Science
Додаткові точки доступу:
Kolesnikova, M.
,
Переход по DOI
Рубрики:
Web of Science
Додаткові точки доступу:
Kolesnikova, M.
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |