
>
Сучасні підходи до розроблення меню закладів ресторанної індустрії [Текст] / С. Л. Юрченко, М. Б. Колеснікова, А. М. Діхтярь, Т. В. Черемська, С. С. Андрєєва //
Таврійський наук. вісник. Серія: Техн. науки : Херсон. держ. аграр.-екон. ун-т. - Херсон : Гельветика, 2023. - Вип. 3. - С. 79-88.
Додаткові точки доступу:
Юрченко, Світлана Леонідівна
Колеснікова, Марина Борисівна
Діхтярь, Альона Миколаївна
Черемська, Тетяна Володимирівна
Андрєєва, Світлана Сергіївна
Додаткові точки доступу:
Юрченко, Світлана Леонідівна
Колеснікова, Марина Борисівна
Діхтярь, Альона Миколаївна
Черемська, Тетяна Володимирівна
Андрєєва, Світлана Сергіївна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|