
>
Малюк, Людмила Петровна.Разработка новых технологий соусов из плодово-ягодного сырья повышенного качества [Текст] / Л. П. Малюк, О. Ю. Давыдова, Н. Ю. Балацка //
Малюк, Людмила Петровна.
Техника и технология пищевых производств : материалы V Междунар. науч.-техн. конф., г. Могилев, 18-20 мая 2005 г. - Минск : Изд. центр БГУ, 2005. - С. 59-60.
Додаткові точки доступу:
Давыдова, Оксана Юрьевна
Балацка, Наталья Юрьевна
Додаткові точки доступу:
Давыдова, Оксана Юрьевна
Балацка, Наталья Юрьевна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|