
>
The study of bas complex in chlorophyllcontaining vegetables and development of healthimproving nanoproducts by a deep processing method [Electronic resource] / R. Pavlyuk, V. Pogarskaya, V. Mikhaylov, O. Bessarab, L. Radchenko, A. Pogarskiy, O. Telenkov, A. Radchenko //
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2018. - Vol. 2, No. 11(92). - P. 48-56.. - DOI 10.15587/1729-4061.2018.127158.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Pavlyuk, Raisa
Pogarskaya, Viktoriya
Mikhaylov, V.
Bessarab, O.
Radchenko, L.
Pogarskiy, Aleksey
Telenkov, O.
Radchenko, Anna
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Pavlyuk, Raisa
Pogarskaya, Viktoriya
Mikhaylov, V.
Bessarab, O.
Radchenko, L.
Pogarskiy, Aleksey
Telenkov, O.
Radchenko, Anna
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |