>
Дослідження основних колориметричних параметрів ягід після холодильного зберігання [Текст] / А. М. Одарченко, М. С. Одарченко, А. О. Бабіч, О. О. Сюсель //
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. праць. - Харків : ХДУХТ, 2011. - Вип. 2 (14). - С. 268-271.
Додаткові точки доступу:
Одарченко, Андрій Миколайович
Одарченко, Микола Семенович
Бабіч, А. О.
Сюсель, О. О.
Додаткові точки доступу:
Одарченко, Андрій Миколайович
Одарченко, Микола Семенович
Бабіч, А. О.
Сюсель, О. О.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|