664(06)
В 53
.
Вплив пневмоімпульсної обробки зерна пшениці на показники борошна при зберіганні [Текст] / О. М. Шаніна, О. О. Полудненко //
Вісник Харківського нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : ХНТУСГ, . - Вип. 131: Сучасні напрямки технології та механізації процесів перероб. і харч. вир-в. - С. 173-177.. - Бібліогр.: с. 176-177.
(Шифр в БД 664(06)/В 53-728898)
УДК
664(06)
664.6/7

Рубрики:
Україна
Украина

Анотація:
В статті розглянуто вплив пневмоімпульсної обробки на кислотність борошна та його мікробіологічні показники при зберіганні. Встановлено її позитивний вплив на дані характеристики борошна.
В статье рассмотрено влияние пневмоимпульсной обработки на кислотность муки и ее микробиологические показатели при хранении. Определено положительное влияние на данные характеристики муки.
Додаткові точки доступу: