
>
Шевченко, Андрій Олександрович.Електроконтактне нагрівання в процесах і апаратах харчової промисловості [Текст] / А. О. Шевченко, Б. В. Михайлов, І. О. Олій //
Шевченко, Андрій Олександрович.
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти, м. Харків, 8 квіт. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 176.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Б. В.
Олій, І. О.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Б. В.
Олій, І. О.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|