
>
Котляр, Олег Володимирович.Аналітичне обґрунтування технології виробництва сухого збивного напівфабрикату для десертної продукції [Текст] / О. В. Котляр, А. Б. Горальчук //
Котляр, Олег Володимирович.
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність. У 2 ч. : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 22 трав. 2014 р. - Харків : ХДУХТ, 2014. - Ч. 1. - С. 37-38.
Додаткові точки доступу:
Горальчук, А. Б.
Додаткові точки доступу:
Горальчук, А. Б.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|