
>
Павлюк, Р. Ю.Нанотехнологія переробки білка і целюлози пшеничних висівок до вільних амінокислот і моноцукрів із використанням кріомеханодеструкції [Текст] / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, С. М. Лосєва //
Павлюк, Р. Ю.
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 91-92.
Додаткові точки доступу:
Погарська, Вікторія Вадимівна
Лосєва, Світлана Михайлівна
Додаткові точки доступу:
Погарська, Вікторія Вадимівна
Лосєва, Світлана Михайлівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|