>
Калашнікова, К. І.Розробка технології кислотостійких капсульованих харчових продуктів із пробіотичними микроорганізмами [Текст] / К. І. Калашнікова, Є. П. Пивоваров, Н. В. Кондратюк //
Калашнікова, К. І.
Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., молодих учених і студентів, 23 берез. 2011 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 121.
Додаткові точки доступу:
Пивоваров, Євген Павлович
Кондратюк, Н. В.
Додаткові точки доступу:
Пивоваров, Євген Павлович
Кондратюк, Н. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|