
>
Наукове обґрунтування рецептурного складу й удосконалення споживчих властивостей рідкого мила-скрабу [Текст] / М. П. Головко, В. В. Полупан, В. В. Колесник, Я. І. Полупан, А. Г. Сенатосенко //
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2018. - Вип. 1 (27). - С. 356-364.
Додаткові точки доступу:
Головко, Микола Павлович
Полупан, Валентин Вадимович
Колесник, Вікторія Валентинівна
Полупан, Я. І.
Сенатосенко, А. Г.
Додаткові точки доступу:
Головко, Микола Павлович
Полупан, Валентин Вадимович
Колесник, Вікторія Валентинівна
Полупан, Я. І.
Сенатосенко, А. Г.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій |