
>
Якісні показники м’яса та санітарна оцінка продуктів забою при інфекційному епідідіміті баранів [Текст] / І. О. Дегтярьов, М. О. Дегтярьов, І. В. Яценко, М. М. Бондаревський, В. В. Кам’янський //
Проблеми зооінженерії та вет. медицини : збірник наук. пр. Харків. держ. зоовет. акад. - 2012. - Вип. 24, ч. 2. - С. 378.
Додаткові точки доступу:
Дегтярьов, І. О.
Дегтярьов, Микола Олександрович
Яценко, Іван Володимирович
Бондаревський, Микола Михайлович
Кам’янський, В. В.
Додаткові точки доступу:
Дегтярьов, І. О.
Дегтярьов, Микола Олександрович
Яценко, Іван Володимирович
Бондаревський, Микола Михайлович
Кам’янський, В. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|