
>
Determining the possibility of making mulberry wine by using the osmotic dehydration process [Electronic resource] / M. Samilyk, M. Nosyk, T. Ryzhkova, N. Bolhova, S. Tkachuk, A. Sakhnenko, A. Petrenko, D. Hrinchenko, I. Hnoievyi //
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2024. - Vol. 3, Issue 11 (129). - P. 31-36. - DOI 10.15587/1729-4061.2024.306443.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Samilyk, M.
Nosyk, M.
Ryzhkova, Taisia
Bolhova, N.
Tkachuk, S.
Sakhnenko, A.
Petrenko, Alla
Hrinchenko, Dmytro
Hnoievyi, Ihor
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Samilyk, M.
Nosyk, M.
Ryzhkova, Taisia
Bolhova, N.
Tkachuk, S.
Sakhnenko, A.
Petrenko, Alla
Hrinchenko, Dmytro
Hnoievyi, Ihor
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |