>
Шевченко, О. Є.Основні етапи проведення сертифікації халви, що перетинає митний кордон України [Електронний ресурс] / О. Є. Шевченко, С. В. Сорокіна //
Шевченко, О. Є.
Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : матеріали Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 20-21 жовт. 2011 р. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 95-96.
Додаткові точки доступу:
Сорокіна, Світлана Вікторівна
Додаткові точки доступу:
Сорокіна, Світлана Вікторівна
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Електронний ресурс |