
>
Михайлов, Валерій Михайлович.Сучасні напрями вдосконалення процесів та обладнання для смаження м’ясних січених виробів [Текст] / В. М. Михайлов, О. І. Черевко, Б. В. Ляшенко //
Михайлов, Валерій Михайлович.
Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків. - Харків : ФАКТ, 2015. - С. 200-201.
Додаткові точки доступу:
Черевко, О. І.
Ляшенко, Богдан Віталійович
Додаткові точки доступу:
Черевко, О. І.
Ляшенко, Богдан Віталійович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|