
>
Сапожнікова, Л. Я.Вплив лінгвокультурологічного фактора на формування дефініцій харчових термінів [Текст] / Л. Я. Сапожнікова, С. М. Руденко //
Сапожнікова, Л. Я.
Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх екон. обґрунтування у підприємствах харчування. Екон. проблеми торгівлі : збірник наук. пр. ХДУХТ. - Харків, 2004. - Ч. 2, Т. 2. - С. 155-163.
Додаткові точки доступу:
Руденко, Світлана Миколаївна
Додаткові точки доступу:
Руденко, Світлана Миколаївна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|